Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 13, 2013 @ 2:40pm
Suddenly can't animate
I have been animating a video for about a hour, and decided to try adding music. Shortly after, I was no longer able to make any sort of animations or changes otherwise to my characters. Can somebody explain what went wrong?
Last edited by Dr. Gervasius Twinkelminkelson; Jun 13, 2013 @ 5:27pm
Showing 1-14 of 14 comments
< >
raptornx01 Jun 13, 2013 @ 4:38pm 
is you video longer then 60 seconds? also, did you try saving and restarting?
Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 13, 2013 @ 5:26pm 
It is actually about twenty second at the moment, and yes, I did try both.
Pte Jack Jun 13, 2013 @ 7:14pm 
Read this then look at the picture I put at the end. this might be your problem

http://steamcommunity.com/app/1840/discussions/0/864970485939236859/
Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 13, 2013 @ 7:19pm 
Thanks for the help, but that doesn't seem to work.
Pte Jack Jun 13, 2013 @ 7:30pm 
Double click on the clip in the Clip editor and post a screen shot of the Animation Channel (orange bar)
Last edited by Pte Jack; Jun 13, 2013 @ 7:30pm
Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 13, 2013 @ 7:47pm 
I just ran into a stranger problem First, SFM crashed. Then, when I try to reload the session, only the dialogue box for loading recent projets appears. But SFM doesn't.
Pte Jack Jun 13, 2013 @ 7:59pm 
check to see if the session dmx name resides in your usermod\elements\sessions folder. If it doesn't see if there is a backup file of the same name somewhere. If not, then your session has been destroyed.
R234 Jun 13, 2013 @ 8:03pm 
Originally posted by Dr. Gervasius Twinkelminkelson:
only the dialogue box for loading recent projets appears. But SFM doesn't.
Gah, that damn bug again. Wish I knew what causes it, and more importantly how to fix it, it seems increasingly frequent >:(
Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 13, 2013 @ 8:26pm 
Originally posted by Pte Jack:
check to see if the session dmx name resides in your usermod\elements\sessions folder. If it doesn't see if there is a backup file of the same name somewhere. If not, then your session has been destroyed.
My session exists, but my workspace is gone.
It says it's there, and running, but it isn't anywhere.
raptornx01 Jun 13, 2013 @ 9:07pm 
If you can, post screenshots.
Pte Jack Jun 13, 2013 @ 10:10pm 
This sounds similar to the problem that Tariikz is having, but his has happen on SFM install. Despite everything we tried, we could not get the program to initiate. (see discussion http://steamcommunity.com/app/1840/discussions/0/828940421761465829/) He is actually going as far as reinstalling Windows to see if that fixes the problem.

SFM is running, but no screens can be found, Task manager says the process is running, but application doesn't register. SFM sits dormant for a couple of minutes, then the task manager shows that the process shuts down. ??? We looked for certain things in the registry that were reported on my machine, but could not find them in his registries. Totally insane!!!
Last edited by Pte Jack; Jun 13, 2013 @ 10:14pm
Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 14, 2013 @ 10:29am 
Originally posted by raptornx01:
If you can, post screenshots.
Well, I'm not sure what there is to show. All that you'll see is that dialogue box you get on Startup for choosing whether to create or open a project, and then my desktop.

Originally posted by Pte Jack:
This sounds similar to the problem that Tariikz is having, but his has happen on SFM install. Despite everything we tried, we could not get the program to initiate. (see discussion http://steamcommunity.com/app/1840/discussions/0/828940421761465829/) He is actually going as far as reinstalling Windows to see if that fixes the problem.

SFM is running, but no screens can be found, Task manager says the process is running, but application doesn't register. SFM sits dormant for a couple of minutes, then the task manager shows that the process shuts down. ??? We looked for certain things in the registry that were reported on my machine, but could not find them in his registries. Totally insane!!!

So nobody has a fix for this? Not even a reinstall?
vortexmaschine :3 Jun 14, 2013 @ 1:48pm 
I just finished re-installing windows and now I am downloading SFM again. I really hope it works
Dr. Gervasius Twinkelminkelson Jun 26, 2013 @ 10:29am 
Well I got SFM running, but my first problem remains.
Showing 1-14 of 14 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jun 13, 2013 @ 2:40pm
Posts: 14