Source Filmmaker > 일반 토론 > 제목 정보
Strawberry Warrior 2013년 5월 19일 오전 6시 00분
View port/ Camera Issues
I'm new to SFM and would like to know how I could solve these problems
1. When I have two view ports open, If there is a work camera in one and a normal camera in the other. The work or norm camera seem to be stuck on the other camera's view. When I try to move it, It seems to glitch back and forth constantly between both camera views. If I let go of the camera in 1 port, it goes to the view of the camera selected in the second viewport but the camera is in the same location.
2. Sometimes I cannot move the camera in one of the view ports

If any of you know a solution, please post it here. That would help me alot in learning this tool and making videos in the future. Thank you
Strawberry Warrior님이 마지막으로 수정; 2013년 5월 20일 오전 3시 16분
2개 중 1-2 표시중
< >
Psi 2013년 5월 19일 오후 5시 38분 
not really understanding your issue in your #1. Though I don't work with 2 viewports... i use 1 viewport and just switch between work camera and actual cameras when needed.

but your #2 could be a variety of things. You have to have the actual shot selected in the timeline area with the playhead other wise it won't let you move it. Also if you have an animation set for the camera in the animation set editor, that has to be selected. Also you have to be in the motion editor or graph editor while moving it.
Psi님이 마지막으로 수정; 2013년 5월 19일 오후 5시 41분
Strawberry Warrior 2013년 5월 20일 오전 3시 14분 
Ok, thanks fo the help in #2. I finally don't need to restart the video because I thought it has bugged out.
Strawberry Warrior님이 마지막으로 수정; 2013년 5월 20일 오전 3시 15분
2개 중 1-2 표시중
< >
페이지당: 15 30 50

Source Filmmaker > 일반 토론 > 제목 정보
게시된 날짜: 2013년 5월 19일 오전 6시 00분
게시글: 2