Source Filmmaker > 一般的な話題 > トピックの詳細
Optimus97 2013年5月12日 9時59分
SDK Problems (SFM)
Does anyone have this too?
Watch this screenshot[funkyimg.com]
1-7 / 7 のコメントを表示
< >
Pte Jack 2013年5月12日 10時39分 
It looks like you are launching the wrong SDK. Go to the steam client, select library, then all softwares. double click Source Filmmaker and then select launch SDK from the popup.
最近の変更はPte Jackが行いました; 2013年5月12日 10時39分
Pte Jack 2013年5月12日 10時52分 
Then again, since the last update, I can't get the SFM SDK (Hammer and Model Viewer) to work either... They both open, but crash as soon as I try to open a file.
最近の変更はPte Jackが行いました; 2013年5月12日 10時54分
Hazbelll 2013年6月1日 11時58分 
I have the same problem as you Pte Jack. I've had to re-download Source Filmmaker from scratch onto my new computer, but when in SFM SDK's Hammer or Model Viewer, attempting to 'Load' will just crash the program, instead of bringing up the file browser as it should do.
.:[RL]:. Valter Vit 2013年10月16日 7時19分 
Same here, SDK won't work when i launch it through sfm...
Gnome Compsci 2013年10月16日 14時37分 
?
Hammer and the Model Viewer work perfectly fine for me…
raptornx01 2013年10月16日 15時21分 
can try validating the cache
POP3D 2013年11月18日 21時47分 
Well, i got SFM SDK Model Viewer working and loading models, either through "Load Model" or through "(Steam) Load Model) options in the 'File' menu.

And also for loading weapons. However, when i load a custom weapon/hat that i made they open in the middle of the view port unmovable and not attached to the loaded character!

Strange thing is that the models i made works fine in the preview during importing through the new import tool, and work fine inside the game in the 'item test' map and also work fine in Source Filmmaker, it is just the 'Model Viewer' that shows unattached the character, any idea why is that and how to fix?
1-7 / 7 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2013年5月12日 9時59分
投稿数: 7