Source Filmmaker > Genel Başlıklar > Konu Detayları
Among the Marked.j2 12 May 2013 @ 8:09am
Can't hear a particular wav file in sfm
I've a short audio file I recorded that I want to lipsync, but can't get it so I can actually hear it in source filmmaker. When extracting phonemes, the waveform is actually affecting things, so the file is actually doing some of the things it is supposed to, but I can't hear it so I can't really work with it. Any ideas on how to fix this?
*I've got it in wav 16 bit pcm
8 yorumdan 1 ile 8 arası gösteriliyor
< >
Psi 12 May 2013 @ 10:11am 
so did u actually convert it to the proper SFM wav format? i don't know what 16 bit pcm is... but it has to be at a specific sample rate or something (44100?). i just have the profile for it saved in VLC player so i can quickly convert any audio i need.
Pte Jack is away for a MONTH 12 May 2013 @ 10:35am 
Import your wav to audacity and re-export it as MS wav format and try again... I know that I've record something and exported with audacity as a wav, but it would not play in SFM until I opened it in audacity again and reexported it... (IDK why, it just is).
Among the Marked.j2 12 May 2013 @ 10:37am 
I did just that Pte, copied the wav into a sterio track and exported, though I didn't reexport it again, may try that when I can; and Psi it should be in the right sample rate
Pte Jack is away for a MONTH 12 May 2013 @ 10:41am 
If it still fails, try doing a mono to see if that works... but stereo output SHOULD work.
Among the Marked.j2 12 May 2013 @ 11:32am 
Testing the mono and re-export now
------
Didn't work, went back and now see that unlike a forum I found said, it wasn't automatically changing the new track to 44100
Changed it, it instantly works now
Thanks for the help guys
Pte Jack is away for a MONTH 12 May 2013 @ 11:44am 
Excellent
raptornx01 12 May 2013 @ 12:59pm 
I've had this happen before. exported a wav, all the right settings, and in SFM, the waveform would show, it would even extract phonemes properly,but couldn't hear it.yet other times with wavs using the exact same settings it would work fine. SFM can be odd like that.
R234 12 May 2013 @ 1:46pm 
I've even had audio files stop working because I renamed them. When I restored its name to the original, it worked again. Really weird. I mean in the import dialog by the way, I know already imported audio would cease to work if the audio file was renamed.
8 yorumdan 1 ile 8 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50
Gönderilme Tarihi: 12 May 2013 @ 8:09am
İleti: 8