StoneCold Steve Autism Mar 13, 2013 @ 1:42pm
Viewport quality problem
Simple my view port is not up to the quality as in game and is also brighter than in game.
I've looked all over for a solution and found nothing.Does anybody know why?
Showing 1-9 of 9 comments
< >
R234 Mar 13, 2013 @ 3:14pm 
Could I see a screenshot?
StoneCold Steve Autism Mar 13, 2013 @ 4:10pm 
R234 Mar 13, 2013 @ 4:24pm 
Besides the brightness it looks fine to me...

Is it always this bright, even when creating a project from scratch?
StoneCold Steve Autism Mar 13, 2013 @ 4:40pm 
its always that bright
R234 Mar 13, 2013 @ 5:09pm 
Hmwait, I think I've seen this somewhere before. Do you have the diagonal white line problem too? What are your system specs?
StoneCold Steve Autism Mar 13, 2013 @ 5:16pm 
Yeah I have the diagonal white line glitch and my system specs are i7-3630QM 2.4ghz processor ,8gb of RAM , nvidia gt630m and intel 4000 hd, is there anything else important that I should add?
R234 Mar 13, 2013 @ 5:44pm 
Uh huh... If your graphics drivers are up to date I'm afraid that means there's not much you can do to fix the brightness problem, as far as I know gamma can't be manipulated in SFM...

The only thing I can think of would be to run your exported movies through a video editing program to lower gamma.
PalmliX Mar 14, 2013 @ 8:46am 
It's possible SFM is running on your intel instead of the nvidia, maybe try disabling the intel?
StoneCold Steve Autism Mar 14, 2013 @ 8:49am 
how do I disable the intel?
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 13, 2013 @ 1:42pm
Posts: 9