HEINRICK 17 oct 2013 à 17h27
Problem
Whenever I record in-game in SFM, whenever I fire, the model does no animation, Also, models are dark and flash betwee light and dark. Any way to fix this? Only started recently
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 15
< >
Sarsour 19 oct 2013 à 4h05 
All I can suggest with given info is, try validating your cache files. (right click source filmmaker in steam library, click properties , local files tab, then verify integrity)
HEINRICK 19 oct 2013 à 11h03 
Nope, that didn't work. Weapons still flash, and when I fire a weapon, the world model just sits there...like it's just idle.
R234 19 oct 2013 à 15h01 
It's normal, TF2 does that too in third person. Somehow the character you're playing as will not play the fire sequence. Just import it manually over the character's animation, it's a layer sequence so it'll blend seamlessly with any movement he might be engaged in.

The dark flickering models you speak of, I assume you mean the weapons? That's also "normal", SFM always does that. You'd best delete the weapon model and import and bonemerge a new one to the character.
HEINRICK 19 oct 2013 à 15h30 
Ahhh, thank you. I didn't think importing a sequence to the arms. And about the weapon, exactly how do you bonemerge? I've tried for a long time..
Dernière modification de HEINRICK; 19 oct 2013 à 15h31
R234 19 oct 2013 à 17h10 
Well, the simple way is to drag the character's animation set onto the weapon's animation set, and then apply the zero preset to the weapon's animation set. Sometimes though that doesn't work right. In such a case, you'll have to manually lock the weapon's bones to those of the same name on the character.
Sarsour 20 oct 2013 à 6h10 
nice!
HEINRICK 20 oct 2013 à 9h10 
Whenever I do that, the weapon moves around, but won't follow the player(?)
Dernière modification de HEINRICK; 20 oct 2013 à 11h48
R234 20 oct 2013 à 11h42 
You must've forgotten to apply the zero preset?
HEINRICK 20 oct 2013 à 11h49 
How do you do that, exactly?
R234 20 oct 2013 à 11h49 
Select the hat, slide the zero slider all the way to the right.
HEINRICK 20 oct 2013 à 11h50 
Ahhh, thank you. Oh, and sorry about the error, I was talking about a gun.
Dernière modification de HEINRICK; 20 oct 2013 à 11h50
R234 20 oct 2013 à 11h52 
Hats and weapons work the same anyhow ;)
HEINRICK 20 oct 2013 à 11h52 
Yeah, and thanks again for your help.
Braxton Gaming 20 oct 2013 à 12h20 
Hey, could you help with the zero thing? like give specific instructions, please. I did that, and my hat went all the way across the map and didn't even do anything.
raptornx01 20 oct 2013 à 12h29 
you have to lock it to something first. drag the weapon bone, hand, head, whatever you plan to lock it to. THEN slide the slider.

note: sometimes you can even drag the entire model to the hat/weapon/whatever model and that'll work too.
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 15
< >
Par page : 15 30 50