Source Filmmaker > Общи дискусии > Подробности за темата
Heinrick 17 октомври 2013 в 5:27след.
Problem
Whenever I record in-game in SFM, whenever I fire, the model does no animation, Also, models are dark and flash betwee light and dark. Any way to fix this? Only started recently
Показване на 1-15 от 15 коментара
< >
Sarsour 19 октомври 2013 в 4:05сут. 
All I can suggest with given info is, try validating your cache files. (right click source filmmaker in steam library, click properties , local files tab, then verify integrity)
Heinrick 19 октомври 2013 в 11:03сут. 
Nope, that didn't work. Weapons still flash, and when I fire a weapon, the world model just sits there...like it's just idle.
R234 19 октомври 2013 в 3:01след. 
It's normal, TF2 does that too in third person. Somehow the character you're playing as will not play the fire sequence. Just import it manually over the character's animation, it's a layer sequence so it'll blend seamlessly with any movement he might be engaged in.

The dark flickering models you speak of, I assume you mean the weapons? That's also "normal", SFM always does that. You'd best delete the weapon model and import and bonemerge a new one to the character.
Heinrick 19 октомври 2013 в 3:30след. 
Ahhh, thank you. I didn't think importing a sequence to the arms. And about the weapon, exactly how do you bonemerge? I've tried for a long time..
Последно редактиран от Heinrick; 19 октомври 2013 в 3:31след.
R234 19 октомври 2013 в 5:10след. 
Well, the simple way is to drag the character's animation set onto the weapon's animation set, and then apply the zero preset to the weapon's animation set. Sometimes though that doesn't work right. In such a case, you'll have to manually lock the weapon's bones to those of the same name on the character.
Sarsour 20 октомври 2013 в 6:10сут. 
nice!
Heinrick 20 октомври 2013 в 9:10сут. 
Whenever I do that, the weapon moves around, but won't follow the player(?)
Последно редактиран от Heinrick; 20 октомври 2013 в 11:48сут.
R234 20 октомври 2013 в 11:42сут. 
You must've forgotten to apply the zero preset?
Heinrick 20 октомври 2013 в 11:49сут. 
How do you do that, exactly?
R234 20 октомври 2013 в 11:49сут. 
Select the hat, slide the zero slider all the way to the right.
Heinrick 20 октомври 2013 в 11:50сут. 
Ahhh, thank you. Oh, and sorry about the error, I was talking about a gun.
Последно редактиран от Heinrick; 20 октомври 2013 в 11:50сут.
R234 20 октомври 2013 в 11:52сут. 
Hats and weapons work the same anyhow ;)
Heinrick 20 октомври 2013 в 11:52сут. 
Yeah, and thanks again for your help.
Lord quackAlot 20 октомври 2013 в 12:20след. 
Hey, could you help with the zero thing? like give specific instructions, please. I did that, and my hat went all the way across the map and didn't even do anything.
raptornx01 20 октомври 2013 в 12:29след. 
you have to lock it to something first. drag the weapon bone, hand, head, whatever you plan to lock it to. THEN slide the slider.

note: sometimes you can even drag the entire model to the hat/weapon/whatever model and that'll work too.
Показване на 1-15 от 15 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 17 октомври 2013 в 5:27след.
Публикации: 15