Source Filmmaker > Общи дискусии > Подробности за темата
Bloodseeker Edge -----(I====> 5 декември 2013 в 6:56след.
Model troubles
I've just downloaded the AvP models from SFM box and put them into user mods. Now, whenever I open models, th program closes abruptly. Did I put them in the wrong spot or something?
Показване на 1-3 от 3 коментара
< >
[IPot][TBB]BananaMan 5 декември 2013 в 8:06след. 
:facepalm: in the folder you downloaded it is a "models" and a "materials"
open Steam\steamapps\SFM\and put the files from the folders into the target folder.
example is the file you downloaded open "models" and open "models" in sfm and drag the files in. do the same with materials.
Hope this helped
Bloodseeker Edge -----(I====> 5 декември 2013 в 8:08след. 
Първоначално публикувано от TMCKuledud3:
:facepalm: in the folder you downloaded it is a "models" and a "materials"
open Steam\steamapps\SFM\and put the files from the folders into the target folder.
example is the file you downloaded open "models" and open "models" in sfm and drag the files in. do the same with materials.
Hope this helped
Which I have done before and nope. Just keeps closing when I open Models in SFM.
Pte Jack is away for a MONTH 6 декември 2013 в 7:04сут. 
Are the AvP models the only models you installed before SFM started crashing? Did you down a map or anything else?

This is one thing you can try... Take your usermod folder and move it someplace else. Validate the cache and restart SFM, make sure it loads and is stable (this will create a new usermod and gameinfo.txt file as if SFM was just installed). Then one by one, move your custom stuff back into usermod until it starts crashing again. This will tell you what is causing the crash.
Последно редактиран от Pte Jack is away for a MONTH; 6 декември 2013 в 7:04сут.
Показване на 1-3 от 3 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 5 декември 2013 в 6:56след.
Публикации: 3