a dollop of hamsterjelly 29. nov, 2013 @ 11:30am
Instant crash when starting SFM
It won't let me load a session, a map, anything. It just dies instantly when I start it up.
I've tried verifying the game cache, uninstalling and reinstalling, going back to a previous version. Nothing seems to work.
Viser 1-15 av 23 kommentarer
< >
The Resonte! 29. nov, 2013 @ 12:41pm 
Is your computer a mac?
a dollop of hamsterjelly 29. nov, 2013 @ 12:54pm 
No, I'm running Windows 7. Everything else works fine, but SFM just won't load at all.
PalmliX 29. nov, 2013 @ 1:27pm 
System specs?
a dollop of hamsterjelly 29. nov, 2013 @ 3:33pm 
There's no reason system specs should be an issue. I've run it for well over a hundred hours on this very setup with no problems.
It just will not start. I've heard something about it not uninstalling properly, and necessitating a registry edit...?
Pte Jack is away for a MONTH++ 30. nov, 2013 @ 2:53am 
What custom models or maps have you added recently? I have found that having incompatible models in the folder paths can cause SFM to crash on startup.
a dollop of hamsterjelly 30. nov, 2013 @ 9:06am 
None. One morning it just up and died.
a dollop of hamsterjelly 30. nov, 2013 @ 9:08pm 
Does anyone have any suggestions or are we going to have to wait for Valve?
The Resonte! 1. des, 2013 @ 4:31am 
So you're saying NOTHING has changed from the day it broke to the day before it broke?
a dollop of hamsterjelly 1. des, 2013 @ 5:01am 
As far as I can tell, nothing's any different on my end.
a dollop of hamsterjelly 1. des, 2013 @ 5:05am 
Plus, you'd think very carefully going into the registry after deleting the main folder and removing the SFM entries would clear it up, but it didn't.
The Resonte! 1. des, 2013 @ 8:33am 
we're gonna need scoobydoo for this one
a dollop of hamsterjelly 1. des, 2013 @ 8:35am 
Not the Ghostbusters?
a dollop of hamsterjelly 3. des, 2013 @ 3:29pm 
I've uninstalled, reinstalled, deleted something called ClientRegistry.blog, gone into the registry and removed the SFM entries there, verified the cache.
Nothing works. It's down to a problem on their end.
Captainsparklez 5. des, 2013 @ 6:22am 
i have the same problem
Captainsparklez 5. des, 2013 @ 6:22am 
it is very anoying
Viser 1-15 av 23 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato lagt ut: 29. nov, 2013 @ 11:30am
Innlegg: 23