Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > 総合掲示板 > トピックの詳細
Instant crash when starting SFM
It won't let me load a session, a map, anything. It just dies instantly when I start it up.
I've tried verifying the game cache, uninstalling and reinstalling, going back to a previous version. Nothing seems to work.
< >
1-15 / 23 のコメントを表示
Is your computer a mac?
No, I'm running Windows 7. Everything else works fine, but SFM just won't load at all.
PalmliX 2013年11月29日 13時27分 
System specs?
There's no reason system specs should be an issue. I've run it for well over a hundred hours on this very setup with no problems.
It just will not start. I've heard something about it not uninstalling properly, and necessitating a registry edit...?
What custom models or maps have you added recently? I have found that having incompatible models in the folder paths can cause SFM to crash on startup.
None. One morning it just up and died.
Does anyone have any suggestions or are we going to have to wait for Valve?
So you're saying NOTHING has changed from the day it broke to the day before it broke?
As far as I can tell, nothing's any different on my end.
Plus, you'd think very carefully going into the registry after deleting the main folder and removing the SFM entries would clear it up, but it didn't.
we're gonna need scoobydoo for this one
Not the Ghostbusters?
I've uninstalled, reinstalled, deleted something called ClientRegistry.blog, gone into the registry and removed the SFM entries there, verified the cache.
Nothing works. It's down to a problem on their end.
i have the same problem
it is very anoying
< >
1-15 / 23 のコメントを表示
ページ毎: 15 30 50

Source Filmmaker > 総合掲示板 > トピックの詳細
投稿日: 2013年11月29日 11時30分
投稿数: 23