a dollop of hamsterjelly 29. Nov. 2013 um 11:30 Uhr
Instant crash when starting SFM
It won't let me load a session, a map, anything. It just dies instantly when I start it up.
I've tried verifying the game cache, uninstalling and reinstalling, going back to a previous version. Nothing seems to work.
Beiträge 1 - 15 von 23
< >
The Resonte! 29. Nov. 2013 um 12:41 Uhr 
Is your computer a mac?
a dollop of hamsterjelly 29. Nov. 2013 um 12:54 Uhr 
No, I'm running Windows 7. Everything else works fine, but SFM just won't load at all.
PalmliX 29. Nov. 2013 um 13:27 Uhr 
System specs?
a dollop of hamsterjelly 29. Nov. 2013 um 15:33 Uhr 
There's no reason system specs should be an issue. I've run it for well over a hundred hours on this very setup with no problems.
It just will not start. I've heard something about it not uninstalling properly, and necessitating a registry edit...?
Pte Jack 30. Nov. 2013 um 2:53 Uhr 
What custom models or maps have you added recently? I have found that having incompatible models in the folder paths can cause SFM to crash on startup.
a dollop of hamsterjelly 30. Nov. 2013 um 9:06 Uhr 
None. One morning it just up and died.
a dollop of hamsterjelly 30. Nov. 2013 um 21:08 Uhr 
Does anyone have any suggestions or are we going to have to wait for Valve?
The Resonte! 1. Dez. 2013 um 4:31 Uhr 
So you're saying NOTHING has changed from the day it broke to the day before it broke?
a dollop of hamsterjelly 1. Dez. 2013 um 5:01 Uhr 
As far as I can tell, nothing's any different on my end.
a dollop of hamsterjelly 1. Dez. 2013 um 5:05 Uhr 
Plus, you'd think very carefully going into the registry after deleting the main folder and removing the SFM entries would clear it up, but it didn't.
The Resonte! 1. Dez. 2013 um 8:33 Uhr 
we're gonna need scoobydoo for this one
a dollop of hamsterjelly 1. Dez. 2013 um 8:35 Uhr 
Not the Ghostbusters?
a dollop of hamsterjelly 3. Dez. 2013 um 15:29 Uhr 
I've uninstalled, reinstalled, deleted something called ClientRegistry.blog, gone into the registry and removed the SFM entries there, verified the cache.
Nothing works. It's down to a problem on their end.
BOT Jeff 5. Dez. 2013 um 6:22 Uhr 
i have the same problem
BOT Jeff 5. Dez. 2013 um 6:22 Uhr 
it is very anoying
Beiträge 1 - 15 von 23
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 29. Nov. 2013 um 11:30 Uhr
Beiträge: 23