Source Filmmaker > Algemene discussies > Details van topic
a dollop of hamsterjelly 29 nov 2013 om 11:30vm
Instant crash when starting SFM
It won't let me load a session, a map, anything. It just dies instantly when I start it up.
I've tried verifying the game cache, uninstalling and reinstalling, going back to a previous version. Nothing seems to work.
1-15 van 23 reacties weergegeven
< >
The Resonte! 29 nov 2013 om 12:41nm 
Is your computer a mac?
a dollop of hamsterjelly 29 nov 2013 om 12:54nm 
No, I'm running Windows 7. Everything else works fine, but SFM just won't load at all.
PalmliX 29 nov 2013 om 1:27nm 
System specs?
a dollop of hamsterjelly 29 nov 2013 om 3:33nm 
There's no reason system specs should be an issue. I've run it for well over a hundred hours on this very setup with no problems.
It just will not start. I've heard something about it not uninstalling properly, and necessitating a registry edit...?
Pte Jack 30 nov 2013 om 2:53vm 
What custom models or maps have you added recently? I have found that having incompatible models in the folder paths can cause SFM to crash on startup.
a dollop of hamsterjelly 30 nov 2013 om 9:06vm 
None. One morning it just up and died.
a dollop of hamsterjelly 30 nov 2013 om 9:08nm 
Does anyone have any suggestions or are we going to have to wait for Valve?
The Resonte! 1 dec 2013 om 4:31vm 
So you're saying NOTHING has changed from the day it broke to the day before it broke?
a dollop of hamsterjelly 1 dec 2013 om 5:01vm 
As far as I can tell, nothing's any different on my end.
a dollop of hamsterjelly 1 dec 2013 om 5:05vm 
Plus, you'd think very carefully going into the registry after deleting the main folder and removing the SFM entries would clear it up, but it didn't.
The Resonte! 1 dec 2013 om 8:33vm 
we're gonna need scoobydoo for this one
a dollop of hamsterjelly 1 dec 2013 om 8:35vm 
Not the Ghostbusters?
a dollop of hamsterjelly 3 dec 2013 om 3:29nm 
I've uninstalled, reinstalled, deleted something called ClientRegistry.blog, gone into the registry and removed the SFM entries there, verified the cache.
Nothing works. It's down to a problem on their end.
Captainsparklez 5 dec 2013 om 6:22vm 
i have the same problem
Captainsparklez 5 dec 2013 om 6:22vm 
it is very anoying
1-15 van 23 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 29 nov 2013 om 11:30vm
Aantal berichten: 23