Source Filmmaker > Obecné diskuze > Detaily tématu
a dollop of hamsterjelly 29. lis. 2013 v 11.30 dop.
Instant crash when starting SFM
It won't let me load a session, a map, anything. It just dies instantly when I start it up.
I've tried verifying the game cache, uninstalling and reinstalling, going back to a previous version. Nothing seems to work.
Zobrazeno 1-15 z 23 komentářů
< >
The Resonte! 29. lis. 2013 v 12.41 odp. 
Is your computer a mac?
a dollop of hamsterjelly 29. lis. 2013 v 12.54 odp. 
No, I'm running Windows 7. Everything else works fine, but SFM just won't load at all.
PalmliX 29. lis. 2013 v 1.27 odp. 
System specs?
a dollop of hamsterjelly 29. lis. 2013 v 3.33 odp. 
There's no reason system specs should be an issue. I've run it for well over a hundred hours on this very setup with no problems.
It just will not start. I've heard something about it not uninstalling properly, and necessitating a registry edit...?
Pte Jack is away for a MONTH 30. lis. 2013 v 2.53 dop. 
What custom models or maps have you added recently? I have found that having incompatible models in the folder paths can cause SFM to crash on startup.
a dollop of hamsterjelly 30. lis. 2013 v 9.06 dop. 
None. One morning it just up and died.
a dollop of hamsterjelly 30. lis. 2013 v 9.08 odp. 
Does anyone have any suggestions or are we going to have to wait for Valve?
The Resonte! 1. pro. 2013 v 4.31 dop. 
So you're saying NOTHING has changed from the day it broke to the day before it broke?
a dollop of hamsterjelly 1. pro. 2013 v 5.01 dop. 
As far as I can tell, nothing's any different on my end.
a dollop of hamsterjelly 1. pro. 2013 v 5.05 dop. 
Plus, you'd think very carefully going into the registry after deleting the main folder and removing the SFM entries would clear it up, but it didn't.
The Resonte! 1. pro. 2013 v 8.33 dop. 
we're gonna need scoobydoo for this one
a dollop of hamsterjelly 1. pro. 2013 v 8.35 dop. 
Not the Ghostbusters?
a dollop of hamsterjelly 3. pro. 2013 v 3.29 odp. 
I've uninstalled, reinstalled, deleted something called ClientRegistry.blog, gone into the registry and removed the SFM entries there, verified the cache.
Nothing works. It's down to a problem on their end.
Captainsparklez 5. pro. 2013 v 6.22 dop. 
i have the same problem
Captainsparklez 5. pro. 2013 v 6.22 dop. 
it is very anoying
Zobrazeno 1-15 z 23 komentářů
< >
Na stránku: 15 30 50
Datum odeslání: 29. lis. 2013 v 11.30 dop.
Počet příspěvků: 23