Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
AuroraDragon 11 dic 2013, ore 20:58
No textures! What's with that?
I downloaded a zip file containing some new models. the file had 2 folders: Models and Materials. I moved the contents of those folders into the software usermod folders with the corresponding names. I launched the SFM and looked in the model list. The new models are there, but they don't have any skins. They just have that purple/black checkered color. Am I doing anything wrong?
Visualizzazione di 1-4 commenti su 4
< >
R234 11 dic 2013, ore 21:35 
Either that or the materials were packaged incorrectly by the author. What is it that you downloaded? Got a link so I can try?
AuroraDragon 12 dic 2013, ore 21:45 
http://css.gamebanana.com/prefabs/download/2642

I guess it may have not been completely compatible with SFM.
Ultima modifica da AuroraDragon; 12 dic 2013, ore 21:47
R234 12 dic 2013, ore 22:12 
Looking fine here:
http://i.imgur.com/G7la9ck.jpg

Wait... "the contents of those folders"? You didn't copy the actual folders?
AuroraDragon 14 dic 2013, ore 0:19 
Ok, now I copied the zip's folder named "models" into the usermod folder with the same name. I did the same with the materials folder. In the SFM model selector, the files are there, but the models are basically invisible.
Ultima modifica da AuroraDragon; 14 dic 2013, ore 0:20
Visualizzazione di 1-4 commenti su 4
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 11 dic 2013, ore 20:58
Messaggi: 4