TacosCANrap May 12 @ 3:11pm
My SFM Is Broken
My Camera Was Switching Between Work Camera and Camera 1 it glitches in between them
Last edited by TacosCANrap; May 13 @ 3:30pm
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Windows - layouts -return to default layout
TacosCANrap May 13 @ 3:24pm 
THanks
TacosCANrap May 13 @ 3:30pm 
Originally posted by Pte Jack:
Windows - layouts -return to default layout

Its still broken
Sorry Tacos, I think I posted to the wrong discussion here with my layout answer...

I find that opening the second viewport then assigning a work camera to one and the acyive camera to the other usually fixes things up.
Last edited by Pte Jack is away for a MONTH; May 13 @ 5:10pm
TacosCANrap May 13 @ 5:25pm 
Originally posted by Pte Jack:
Sorry Tacos, I think I posted to the wrong discussion here with my layout answer...

I find that opening the second viewport then assigning a work camera to one and the acyive camera to the other usually fixes things up.
How?
I think it's windows, show secondary viewport... then set one to camera 1 and the other to the work camera.
Last edited by Pte Jack is away for a MONTH; May 13 @ 7:39pm
TacosCANrap May 13 @ 7:40pm 
Originally posted by Pte Jack:
I think it's windows, show secondary viewport... then set one to camera 1 and the other to the work camera.
I will try that
TacosCANrap May 14 @ 1:49pm 
Originally posted by Pte Jack:
I think it's windows, show secondary viewport... then set one to camera 1 and the other to the work camera.

It still glitches when I go to the motion editor it switches back in forth but doesn't show that where you can change the camera
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: May 12 @ 3:11pm
Posts: 8