doctorflipy May 10 @ 10:15am
I can only render old projects.
I'm trying to render a new project, but when I'm going to do it, SFM says that it takes 3 hours. It's a video of 10 seconds with 1 bottle.

If I try to render a old project with 1 minute of duration, a lot of elements, and sounds, at 1080, with the other options at max, it takes just 10-15 minutes.

I render it as a video, not image sequence.

But this doesn't have sence. Why I can render correctly an old project, but not a new one?
Can anyone help me please?
Last edited by doctorflipy; May 10 @ 10:17am
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Pte Jack May 10 @ 11:00am 
What format are you rendering in?
doctorflipy May 10 @ 11:38am 
I only can render in .Avi
But why I can render the old project correctly and the new ones bad?
Pte Jack May 10 @ 12:03pm 
Download and install Quicktime. (The free version) Reboot your computer after the install or quicktime will not register with SFM. After the reboot, start SFM and you should then be able to render in MP4.
doctorflipy May 10 @ 12:56pm 
Ok I will try it and say if it works or not. Thank you.
Last edited by doctorflipy; May 10 @ 12:56pm
doctorflipy May 11 @ 7:39am 
Don't work. Any help?
R234 May 11 @ 8:04am 
What are your render settings?
doctorflipy May 11 @ 8:37am 
The same in both projects. All at max.
R234 May 11 @ 9:17am 
DoF and Motion blur samples maxed as well? Hm, three hours for a ten seconds vid is a lot even then, and if the specs on your profile page are anything to go by, a simple scene like that should take no more than 45 minutes or so to render. Unless you have shadowed lights in your scene, volumetrics even?
doctorflipy May 11 @ 9:22am 
The thing is, I can only render correctly the old projects. I was testing with an old animation, with a lot of models, lights, 60 seconds, at max settings, 30 minutes. And now, with a new project, just rendering a bottle at max, 3 hours....
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: May 10 @ 10:15am
Posts: 9