Source Filmmaker > 一般的な話題 > トピックの詳細
CODAC 4月23日 5時41分
Can't move the model
Hello. The problem is that I can't move the hwm model. For example, I import any animation and all. The animation is played, but I can't move the model through root transform. Help. And if you restart SFM , I can move the model. But it is very boring, every time I restart. Thank you in advance. And sorry for mistakes, I write through translator
1-11 / 11 のコメントを表示
< >
ClintonM0 | C: 4月23日 7時26分 
I'm not quite sure what is causing the problem, but make sure you are using the motion editor or graph editor (not the clip editor). Also make sure that you are looking at/selecting the right frame (the word "frame" may be mistranslated; it's a single point in time during the video).
CODAC 4月23日 12時05分 
Thank you
CODAC 4月23日 12時53分 
Oh ♥♥♥♥... its dont help me(
Pte Jack 4月23日 20時35分 
Whaere is the playhead on the timeline, is it after 60 seconds?
CODAC 4月23日 20時39分 
Yeah, I guess so. I pereschal timeline from start to finish, and watched. it did not help. once you're here, the ubiquitous jack. xD
Pte Jack 4月23日 20時43分 
Are you trying to move the model after the 60 second mark... The reason I as is that there is a default animation time give to objects of around 60 seconds. Double click on the clip to get to the screen in this picture... If the yellowish orange line ends before the time you are time to animate at, you'll have to extend the line.

http://imgur.com/8BZRqGW
Pte Jack 4月23日 20時46分 
In that picture, I would not be able to move the Heavy_bot after 15 Seconds unless I extended the line
CODAC 4月24日 0時16分 
Now I will try, and will You accomplish your goal. Thank you!
CODAC 4月24日 7時09分 
No, its not help me((((((
Pte Jack 4月24日 11時46分 
Give us a couple of screenshots of the workarea that show the Console the bone you're trying to move and the editor you're trying to move them in like this... http://imgur.com/GF69jel
CODAC 4月24日 20時24分 
okay
1-11 / 11 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 4月23日 5時41分
投稿数: 11