Source Filmmaker > 일반 토론 > 제목 정보
☢The Crimson Loomis☢ 2014년 2월 16일 오후 9시 48분
Help with Left 4 Dead Bill Model *Resolved*
So, I'm having a problem, and so are a couple of my friends with this. I downloaded the L4D survivor pack from ( http://steamcommunity.com/groups/OpenSourceFilmmaker/discussions/2/864947149165894298/ ) and all of the models are fine. All of them are there, fully textured and everything. All but Bill. Bill shows up as a big red "ERROR." And I have tried everything I can think of and find online. I have replaced the files into my SFM countless times, I have copied the model's dx90 file and renamed the copy dx80, and I even changed "IDST1" to "IDST," If anyonw out there happens to have an idea of what else I can do, it'd be greatly appreciated. Also, the death pose Bill works fine, the survivor/player model is the issue. It'd be greatly appreciated if someone can help! Thanks in advance!
☢The Crimson Loomis☢님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 17일 오전 10시 53분
2개 중 1-2 표시중
< >
R234 2014년 2월 16일 오후 10시 38분 
You have the Bill corpse model? That tells me you may have tried to install another set of L4D models at some point, and that's screwing with the good ones. 'Cause I got this pack you linked, and it only contails the actual player models, not the dead Bill. And Bill works fine for me.

Try cleaning the mod folder you installed it to of all potentially conflicting model data, and reinstalling the pack.
☢The Crimson Loomis☢ 2014년 2월 17일 오전 10시 52분 
R234님이 먼저 게시:
You have the Bill corpse model? That tells me you may have tried to install another set of L4D models at some point, and that's screwing with the good ones. 'Cause I got this pack you linked, and it only contails the actual player models, not the dead Bill. And Bill works fine for me.

Try cleaning the mod folder you installed it to of all potentially conflicting model data, and reinstalling the pack.

Ah, thank you! Everything is working perfectly!
2개 중 1-2 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2014년 2월 16일 오후 9시 48분
게시글: 2