Source Filmmaker > 综合讨论 > 主题详情
The one and only djBRON-3 2月11日下午9:16
models not showing
i installed custom models and the show up in the directory, but the appear invisible on screen
正在显示第 1 - 15 条,共 24 条留言
< >
EmperorFaiz. Gaben Claus 2月11日下午10:29 
it's a common glitch when you installed a custom models. BTW have you tried import it into the viewport to make sure it is not invisible?
The one and only djBRON-3 2月12日上午11:39 
yes i think... EmperorFalz im still pretty new to the concept but i'll try that
The one and only djBRON-3 2月12日上午11:52 
when i select "create new animation set for new models" the models in the directory are selectable but the dont show up on the model viewer on the side.
Pte Jack Wishes Merry Christmas 2月12日下午12:05 
Try and bring it into SFM anyway. SFM may surprize you. Some just don't show up in the model browser.
The one and only djBRON-3 2月12日下午9:43 
i do but its still invisible but it shows the white joint thingys
Pte Jack Wishes Merry Christmas 2月13日上午6:03 
Did you read the first guide I posted? Your model is in the wrong folder.
phillippi2 2月13日下午11:51 
Sometimes, verifying SFM's cache fixes this.

Also, I have to wonder whether your model was compiled to work in SFM. If it's not, it will also be invisible. In this case, the only way to fix it is to recompile the model.
最后由 phillippi2 编辑于; 2月13日下午11:52
The one and only djBRON-3 2月15日下午1:13 
philippi2: how exactaly do you do that?
Pte Jack Wishes Merry Christmas 2月15日下午5:13 
If the bones are showing, I believe the model is a valve mdl file and should work. The big thing here is that Scootaloo hasn't identified the model he's trying to get to work. Some custom models are set up in there zip files using the wrong paths and model names. THey work in TF2 because of the way they are set up and install to the TF2 user folders. They don't work in SFM because of that.

SO Scootaloo, what model are you working with?
raptornx01 2月15日下午5:58 
it wouldn't happen to be a littlepip model, would it?
The one and only djBRON-3 2月16日下午4:43 
yes and no im trying to animate a sfm/pmv for a musicvideo i got the mane six pack from sfm ponys website(or atleast thats what i think its called)

引用自 raptornx01
it wouldn't happen to be a littlepip model, would it?
The one and only djBRON-3 2月16日下午4:44 
fluttershy
引用自 Pte Jack
If the bones are showing, I believe the model is a valve mdl file and should work. The big thing here is that Scootaloo hasn't identified the model he's trying to get to work. Some custom models are set up in there zip files using the wrong paths and model names. THey work in TF2 because of the way they are set up and install to the TF2 user folders. They don't work in SFM because of that.

SO Scootaloo, what model are you working with?
raptornx01 2月16日下午4:54 
you mean this pack, right? http://sfm-ponies.deviantart.com/art/Pony-Overhaul-Females-Release-357693278

then you shouldn't be having a problem. just grab the rar. extract it, navigate down till you see two folders "models" and "materials", then open up your usermod folder and drag the models and materials folder from the pack into some blank space there. it will ask you to merge folders. select yes. and thats it.
Pte Jack Wishes Merry Christmas 2月16日下午4:54 
What, these guys???

http://youtu.be/c2S0ESjIIsY
正在显示第 1 - 15 条,共 24 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2月11日下午9:16
帖子数: 24