The one and only djBRON-3 11. feb 2014 kl. 9:16pm
models not showing
i installed custom models and the show up in the directory, but the appear invisible on screen
Viser 1-15 af 24 kommentarer
< >
EmperorFaiz. b0ss 11. feb 2014 kl. 10:29pm 
it's a common glitch when you installed a custom models. BTW have you tried import it into the viewport to make sure it is not invisible?
The one and only djBRON-3 12. feb 2014 kl. 11:39am 
yes i think... EmperorFalz im still pretty new to the concept but i'll try that
The one and only djBRON-3 12. feb 2014 kl. 11:52am 
when i select "create new animation set for new models" the models in the directory are selectable but the dont show up on the model viewer on the side.
Pte Jack 12. feb 2014 kl. 12:05pm 
Try and bring it into SFM anyway. SFM may surprize you. Some just don't show up in the model browser.
The one and only djBRON-3 12. feb 2014 kl. 9:43pm 
i do but its still invisible but it shows the white joint thingys
Pte Jack 13. feb 2014 kl. 6:03am 
Did you read the first guide I posted? Your model is in the wrong folder.
phillippi2 13. feb 2014 kl. 11:51pm 
Sometimes, verifying SFM's cache fixes this.

Also, I have to wonder whether your model was compiled to work in SFM. If it's not, it will also be invisible. In this case, the only way to fix it is to recompile the model.
Sidst redigeret af phillippi2; 13. feb 2014 kl. 11:52pm
The one and only djBRON-3 15. feb 2014 kl. 1:13pm 
philippi2: how exactaly do you do that?
Pte Jack 15. feb 2014 kl. 5:13pm 
If the bones are showing, I believe the model is a valve mdl file and should work. The big thing here is that Scootaloo hasn't identified the model he's trying to get to work. Some custom models are set up in there zip files using the wrong paths and model names. THey work in TF2 because of the way they are set up and install to the TF2 user folders. They don't work in SFM because of that.

SO Scootaloo, what model are you working with?
raptornx01 15. feb 2014 kl. 5:58pm 
it wouldn't happen to be a littlepip model, would it?
The one and only djBRON-3 16. feb 2014 kl. 4:43pm 
yes and no im trying to animate a sfm/pmv for a musicvideo i got the mane six pack from sfm ponys website(or atleast thats what i think its called)

Oprindeligt skrevet af raptornx01:
it wouldn't happen to be a littlepip model, would it?
The one and only djBRON-3 16. feb 2014 kl. 4:44pm 
fluttershy
Oprindeligt skrevet af Pte Jack:
If the bones are showing, I believe the model is a valve mdl file and should work. The big thing here is that Scootaloo hasn't identified the model he's trying to get to work. Some custom models are set up in there zip files using the wrong paths and model names. THey work in TF2 because of the way they are set up and install to the TF2 user folders. They don't work in SFM because of that.

SO Scootaloo, what model are you working with?
raptornx01 16. feb 2014 kl. 4:54pm 
you mean this pack, right? http://sfm-ponies.deviantart.com/art/Pony-Overhaul-Females-Release-357693278

then you shouldn't be having a problem. just grab the rar. extract it, navigate down till you see two folders "models" and "materials", then open up your usermod folder and drag the models and materials folder from the pack into some blank space there. it will ask you to merge folders. select yes. and thats it.
Pte Jack 16. feb 2014 kl. 4:54pm 
What, these guys???

http://youtu.be/c2S0ESjIIsY
Viser 1-15 af 24 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 11. feb 2014 kl. 9:16pm
Indlæg: 24