Source Filmmaker > Общи дискусии > Подробности за темата
The one and only djBRON-3 11 февруари 2014 в 9:16 следобед
models not showing
i installed custom models and the show up in the directory, but the appear invisible on screen
Показване на 1-15 от 24 коментара
< >
EmperorFaiz. spook 11 февруари 2014 в 10:29 следобед 
it's a common glitch when you installed a custom models. BTW have you tried import it into the viewport to make sure it is not invisible?
The one and only djBRON-3 12 февруари 2014 в 11:39 сутринта 
yes i think... EmperorFalz im still pretty new to the concept but i'll try that
The one and only djBRON-3 12 февруари 2014 в 11:52 сутринта 
when i select "create new animation set for new models" the models in the directory are selectable but the dont show up on the model viewer on the side.
Pte Jack 12 февруари 2014 в 12:05 следобед 
Try and bring it into SFM anyway. SFM may surprize you. Some just don't show up in the model browser.
The one and only djBRON-3 12 февруари 2014 в 9:43 следобед 
i do but its still invisible but it shows the white joint thingys
Pte Jack 13 февруари 2014 в 6:03 сутринта 
Did you read the first guide I posted? Your model is in the wrong folder.
phillippi2 13 февруари 2014 в 11:51 следобед 
Sometimes, verifying SFM's cache fixes this.

Also, I have to wonder whether your model was compiled to work in SFM. If it's not, it will also be invisible. In this case, the only way to fix it is to recompile the model.
Последно редактиран от phillippi2; 13 февруари 2014 в 11:52 следобед
The one and only djBRON-3 15 февруари 2014 в 1:13 следобед 
philippi2: how exactaly do you do that?
Pte Jack 15 февруари 2014 в 5:13 следобед 
If the bones are showing, I believe the model is a valve mdl file and should work. The big thing here is that Scootaloo hasn't identified the model he's trying to get to work. Some custom models are set up in there zip files using the wrong paths and model names. THey work in TF2 because of the way they are set up and install to the TF2 user folders. They don't work in SFM because of that.

SO Scootaloo, what model are you working with?
raptornx01 15 февруари 2014 в 5:58 следобед 
it wouldn't happen to be a littlepip model, would it?
The one and only djBRON-3 16 февруари 2014 в 4:43 следобед 
yes and no im trying to animate a sfm/pmv for a musicvideo i got the mane six pack from sfm ponys website(or atleast thats what i think its called)

Първоначално публикувано от raptornx01:
it wouldn't happen to be a littlepip model, would it?
The one and only djBRON-3 16 февруари 2014 в 4:44 следобед 
fluttershy
Първоначално публикувано от Pte Jack:
If the bones are showing, I believe the model is a valve mdl file and should work. The big thing here is that Scootaloo hasn't identified the model he's trying to get to work. Some custom models are set up in there zip files using the wrong paths and model names. THey work in TF2 because of the way they are set up and install to the TF2 user folders. They don't work in SFM because of that.

SO Scootaloo, what model are you working with?
raptornx01 16 февруари 2014 в 4:54 следобед 
you mean this pack, right? http://sfm-ponies.deviantart.com/art/Pony-Overhaul-Females-Release-357693278

then you shouldn't be having a problem. just grab the rar. extract it, navigate down till you see two folders "models" and "materials", then open up your usermod folder and drag the models and materials folder from the pack into some blank space there. it will ask you to merge folders. select yes. and thats it.
Pte Jack 16 февруари 2014 в 4:54 следобед 
What, these guys???

http://youtu.be/c2S0ESjIIsY
Показване на 1-15 от 24 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 11 февруари 2014 в 9:16 следобед
Публикации: 24