Captain E Jan 24 @ 4:56pm
Missing Controls
Hi, I need some help. A few of the controls(?) on the HWM models has disappeared. For an exemple, I want to tilt or move scout's hat and headphone. But I can't. They are there, on Scout, but not in the control panel. There are a small list of other controls of the other models that are gone too.

Please help me!
Showing 1-9 of 9 comments
< >
R234 Jan 24 @ 5:00pm 
If you applied an IK rig to the model, it hid them. Just click the Tools (gear) button in the upper right corner of the Animation Set Editor, and check Show Hidden Controls.
Captain E Jan 24 @ 5:07pm 
I followed your instructions, but it didn't work. :(
Thanks anyway.
Last edited by Captain E; Jan 24 @ 5:10pm
I dont know why this would have happened, unless you used a rig on your scout. See if you got an Unknown folder(?) on your scout. It should be directly underneath the Other (folder)
Captain E Jan 25 @ 2:39am 
I didn't use a rig on scout and there are an unknown folder. :/
Maybe it's a bug.
It should be in the Unknown folder. I dont know, but maybe you are using a mdl. model and maybe only hwm models got the option to move the headphones. It is probably a bug
Captain E Jan 25 @ 4:35am 
No. I'm pretty sure it's HWM model I'm using. :<
Captain E Jan 25 @ 4:38am 
And I tried to reinstall SFM a few times but it didn't help either. :(
6000 ANGRY BEES Jan 25 @ 7:24am 
Do you have a players/hwm/scout.mdl in your usermods folder? It'll cheerfully replace anything in tf_movies.
Captain E Jan 25 @ 1:19pm 
YES! That was the problem! Thank you so much! :D
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jan 24 @ 4:56pm
Posts: 9