Source Filmmaker

Source Filmmaker

THE TRASHMAN Jul 22, 2014 @ 2:14am
Textures are black and pink
I got some files from my friend that apparently were fixed
http://prntscr.com/454hy6
This is towards the end of our coversation. I just wanted to fix my hat's textures. It was just normal with the beard (Caribbean Co-something) broken at the top of the hat. And now it's just missing textures.
Would uninstalling TF2 and SFM help?

Please help for the love of god
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Do you have a link to the files he provided?
THE TRASHMAN Jul 22, 2014 @ 3:22am 
Last edited by THE TRASHMAN; Jul 22, 2014 @ 3:23am
Pte Jack Jul 22, 2014 @ 6:42am 
Ok, The first RAR file you posted does not contain the conqueror. That's why it didn't work.

The 2nd link doesn't work.

The files in the 3rd link are correct but the black and purple mean that if you used them, you didn't install things to the correct folders..

If you are adding ALL those files, then you could copy the files straight into usermod. (Don't try to create folders) I suspect you are probably 1 level too deep as it stands now. In other words, you may have a materials\models\models\workshop folder. If this is the case, move the second models folder up one level so it flows into the materrials folder not the models folder.
R234 Jul 22, 2014 @ 2:29pm 
Did you try doing what your friend suggested? Ensuring the files are in the correct filepaths?
THE TRASHMAN Jul 22, 2014 @ 3:46pm 
Originally posted by R234:
Did you try doing what your friend suggested? Ensuring the files are in the correct filepaths?
Yep, I obviously must have done something wrong
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Jul 22, 2014 @ 2:14am
Posts: 5