Source Filmmaker

Source Filmmaker

Peppy Sep 1, 2014 @ 2:59pm
Missing Textures PLEASE HELP.
So, I got the Koensigsegg Agera R on Gmod, which it was missing textures. So, I got the texture pack and it shows the model fine on gmod, but after I import it into SFM it didn't show the textures. I already tried importing the texture pack into sfm too, but its still a no go. Any help?
< >
Showing 1-10 of 10 comments
Are you sure you're importing *.vmt and *.vtx files into the correct folders?
Peppy Sep 2, 2014 @ 2:13pm 
No most likley not, is there a tutorial for it somehwere? I'm a visual learner.
64GIGS.exe Sep 2, 2014 @ 2:32pm 
Just copy-merge the materials and models folders into the usermod directory.
Peppy Sep 2, 2014 @ 3:24pm 
I did...
Peppy Sep 2, 2014 @ 3:52pm 
Originally posted by ClintonM0 | C::
Are you sure you're importing *.vmt and *.vtx files into the correct folders?
Where are they supposed to go? Cause they are in the materials folder.
R234 Sep 2, 2014 @ 4:15pm 
Check the console for errors.
Peppy Sep 2, 2014 @ 4:37pm 
no, they arent errors. its something with merging the materials and the model together that isnt working.
R234 Sep 2, 2014 @ 4:41pm 
I think you misunderstand. I said you should check the console for error messages. These should tell you what's wrong and, if the materials and textures wer simply put in the wrong place, where they should actually go.
Peppy Sep 2, 2014 @ 4:42pm 
oh, yea i think i did. I thought you meant check the console for error messages for something that went wrong while opening the model or something like that
R234 Sep 2, 2014 @ 4:49pm 
If there's missing textures / materials (pink and black checkers), there is going to be an error message. If there isn't restart SFM and try again (they usually appear only once per session).
< >
Showing 1-10 of 10 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Sep 1, 2014 @ 2:59pm
Posts: 10