The Kurgan Sep 11, 2013 @ 1:10pm
Game crashes when loading saved game!!!
My game crashed about 9 hours into the game to desktop back in the main city near beginning of game. Now whenever I try to continue my game it goes to the loading screen then crashes to desktop before loading the game. Anyone have any help?
Showing 1-13 of 13 comments
< >
PLANKS - Deadlynewb Sep 17, 2013 @ 8:57pm 
Looks like mine is doing the same. I'll let you know if I find anything.
PLANKS - Deadlynewb Sep 17, 2013 @ 9:04pm 
Some googleing unearthed this: http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=19368382&postcount=49

A simple file swap.

Seems to be working now.
SqS.Rubonov Oct 8, 2013 @ 8:09pm 
Thanks, solved my problem!
The Kurgan Oct 9, 2013 @ 2:32pm 
yes mine too a while back.
klew Nov 24, 2013 @ 12:59pm 
Originally posted by PLANKS:
Some googleing unearthed this: http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=19368382&postcount=49

A simple file swap.

Seems to be working now.

Thanks, I just got this error and that file swap did the trick. It's funny that thread is from 2010 and Hothead is in there saying they WILL fix it...
Vatos Locos Dec 5, 2013 @ 9:32pm 
It just happened to me. Thanks for the info, PLANKS, the file swap helped fix the issue.
Fanu Dec 7, 2013 @ 12:30am 
Thanks, Ive already started this game from scratch and this was a life saver!
kiless Dec 31, 2013 @ 5:46am 
It worked, thanks!
skru_loose Jan 11 @ 3:41am 
I just had this issue pop up and the flie linked off the linked Steam forum post worked. Thank goodness Hothead Games still has the link and file active, even though they no longer support non-mobile games.

Planks, you're awesome. Justice thanks you for the legwork!
Igzorn Jan 23 @ 1:48pm 
I just tried it, but it didn't solve the problem. =(

This is so stupid, I literally played all night and the next day, it will start the game but when I load, it crashes... FYI I had some crashes during my nightly session, but I was always able to load again and continue playing. Now, that seems to be impossible, but I didn't change anything on my computer...

Help, anyone?
Last edited by Igzorn; Jan 23 @ 1:54pm
Igzorn Jan 26 @ 3:26pm 
Never mind, I solved the problem by starting the game from the exe as administrator! And finished 100%, yay! =)
ZimTis Jan 29 @ 7:23am 
Originally posted by (ノಥ益ಥ)ノ sʞuɐןd:
Some googleing unearthed this: http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=19368382&postcount=49

A simple file swap.

Seems to be working now.

Thanks, the file swap did work for me. ^^
Alzuran Feb 25 @ 6:28am 
Same issue. Did the swap, nothing changed. Launched in administrator mode, nothing changed. Please fix that.
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Per page: 15 30 50