<(Z)> Phrozone Apr 9, 2013 @ 8:40pm
Markers not working correctly
I had this problem a while ago and nobody could help.

I bought the legit copy on Steam during the sale, but when I hit Space to vault stuff, or even just run up walls, half the time they don't work, mostly for markers.

Also, when I run at full speed then hit Shift to slide, she immediately stops and crouches, no momentum.

I have a NVIDIA card and have tried with acceleration both on and off.

Any tips?
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Storm Johnson Apr 10, 2013 @ 5:43am 
I don't know. I have an AMD 6870 and I don't have this problem. The only problem my system has with running this game is PhysX which reduces the game to a framerate of around 5 whenever something breaks with it on. Other than that it runs 60+ most of the time.
<(Z)> Phrozone Apr 10, 2013 @ 11:24am 
Originally posted by stormj99:
I don't know. I have an AMD 6870 and I don't have this problem. The only problem my system has with running this game is PhysX which reduces the game to a framerate of around 5 whenever something breaks with it on. Other than that it runs 60+ most of the time.

PhysX is only for Nvidia cards.
Leost May 15, 2013 @ 2:17am 
Sounds to me like your keyboard stops recognizing the key you use for moving forward. You could try making sure your keyboard drivers are updated, or more likely go buy a gaming keyboard. You could also try mapping your keys differently to see if that affects things. Your keyboard might be fine if you use a different combination of keys.
Fap4life May 15, 2013 @ 11:26am 
I had the same problem with that. Still.. it worked fine after a reinstall. Try using other keys for that action?
flatluigi May 15, 2013 @ 1:35pm 
Do you have a controller to try it out with?
<(Z)> Phrozone May 15, 2013 @ 1:53pm 
I doubt it's my keyboard drivers, only this game is having a problem, I'm reinstalling now, and I do have a controller I'll try after reinstalling.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 9, 2013 @ 8:40pm
Posts: 6