Luxor 3 > General Discussions > Topic Details
christiaan kostwinder Mar 16 @ 2:25pm
people dont buy this game til they fixed the problems the game does not start at most pc
just a warning
Last edited by christiaan kostwinder; Mar 16 @ 2:25pm
Showing 1-13 of 13 comments
< >
kalirion Mar 18 @ 2:54pm 
Go into Steam's game properties, enable Test beta, wait for 1MB update to download, play the game.
christiaan kostwinder Mar 18 @ 3:14pm 
yep that works
GamerByDay  [developer] Mar 25 @ 2:28pm 
Game is fixed. You can buy the game now :D
christiaan kostwinder Mar 25 @ 3:09pm 
ok thanx
wrongidentity Mar 31 @ 1:57am 
I still get this error message...

http://lookpic.com/O/i2/1161/b6jyNHno.jpeg

And there is no beta option in the game preferences menu.

I am trying to run this game on a i3 with Intel Graphics 4000.
Last edited by wrongidentity; Mar 31 @ 1:57am
Sordh Mar 31 @ 10:35pm 
Originally posted by MrJ0n42:
I still get this error message...

http://lookpic.com/O/i2/1161/b6jyNHno.jpeg

And there is no beta option in the game preferences menu.

I am trying to run this game on a i3 with Intel Graphics 4000.

I'm having the same problem
wrongidentity Apr 1 @ 1:53pm 
Originally posted by Sordh:
Originally posted by MrJ0n42:
I still get this error message...

http://lookpic.com/O/i2/1161/b6jyNHno.jpeg

And there is no beta option in the game preferences menu.

I am trying to run this game on a i3 with Intel Graphics 4000.

I'm having the same problem

What are your system specs?
Sordh Apr 1 @ 10:54pm 
Originally posted by MrJ0n42:
Originally posted by Sordh:

I'm having the same problem

What are your system specs?
Windows 7 64 bit. i5 2500. 4GB RAM. AMD HD 5450 1GB
wrongidentity Apr 2 @ 2:02am 
Originally posted by Sordh:
Originally posted by MrJ0n42:

What are your system specs?
Windows 7 64 bit. i5 2500. 4GB RAM. AMD HD 5450 1GB

Thanks. Might be interesting for the devs... or not, considering this is such a low end game. It should run on any moderatly recent hardware.
GamerByDay  [developer] Apr 3 @ 11:45am 
Please send us an email at support@mumbojumbo.com and we will be glad to see what is causing the problem. Don't see any red flags with those specs, but my support team are best to help with compatibility issues.
wrongidentity Apr 4 @ 2:50pm 
Originally posted by GamerByDay:
Please send us an email at support@mumbojumbo.com and we will be glad to see what is causing the problem. Don't see any red flags with those specs, but my support team are best to help with compatibility issues.

So, after a few emails back and forth, the luxor support team wasn't able to resolve the issue as posted by me further up, yet. They are working on it, though. It seems they are pushing towards another update.
Spike May 19 @ 9:23am 
same problem as on pic here
q6600 4gb ram 770gtx win7x64
SkEyE Jun 9 @ 1:09pm 
I have the same issue.

Win 7x64, Core i5 3570 @ 3.4, 16G RAM, GeForce 660 Ti

"ASSERTION FAILURE: .\TheVideoSystem.cpp(199): (ALL BUILDS) Express was (_numVidModes < MAX_VID_MODES)"
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Per page: 15 30 50