Ki11s0n3 14 Eyl 2012 @ 10:52am
Black Screen after first loading screen
Anyone know how to fix this?

I start up the game just fine and after the first load screen it just goes to a black screen and does nothing, I can hear the sounds of the main menu but I can't see anything.
20 yorumdan 1 ile 15 arası gösteriliyor
< >
[SSoH] The Fettman13 14 Eyl 2012 @ 1:35pm 
I also have this problem.
AshenWings 14 Eyl 2012 @ 8:15pm 
Same here, going by some of the other posts it's because of Intel graphics systems (in my case a chipset). No idea if there will be fixes for it.
Ki11s0n3 15 Eyl 2012 @ 1:54am 
Same here being on a laptop but those posts are before the HD update which was suppose to fix this.
gomxxxo 15 Eyl 2012 @ 2:18am 
I got the same issue.
I suffered the ATI card problems of the old version and now I got this...
Keldorn 15 Eyl 2012 @ 6:55am 
Happened to me as well.
lamer 15 Eyl 2012 @ 10:10am 
I also have this problem it cuts off at the loading screen, I used to have the T model problem
Mudokon 21 Eyl 2012 @ 8:46am 
Yep, me too.
Good Luck...Something Something 21 Eyl 2012 @ 9:44pm 
Same here wahts going on?
pupbenny 23 Eyl 2012 @ 8:41am 
I also have this problem.
dean0null 24 Eyl 2012 @ 1:25am 
I have this problem as well.
borntobealoser 27 Eyl 2012 @ 8:26am 
Yeah, I'm getting this too. I'm just going to subscribe to all of the discussions on the same topic, and hope that at some point one of them will have an answer.
Moist Suckles 9 Eki 2012 @ 5:20pm 
Same here.
Kinne 15 Eki 2012 @ 8:10pm 
They aren't too intelligent if they can't figure out something is wrong when a massive chunk of players have the same issue
Kombine 19 Eki 2012 @ 11:53am 
It was supposed to be when HD was released, it would be moving from OpenGL to DirectX, which would fix all the Intel Integrated Graphics black screen problems, however to save three weeks, they did some workarounds and fixes with OpenGL, to save the time it would take for HD to be released. They are still working on the fixes for Intels problems with OpenGL.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2957658
#11
DarkFall - S5 15 Ara 2012 @ 9:16am 
I had the same black screen problem when i was running it at 1080p as soon as i switched to 720p i could see everything. Still needs a fix though. hope this helps.
20 yorumdan 1 ile 15 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50