Ki11s0n3 Sep 14, 2012 @ 10:52am
Black Screen after first loading screen
Anyone know how to fix this?

I start up the game just fine and after the first load screen it just goes to a black screen and does nothing, I can hear the sounds of the main menu but I can't see anything.
Showing 1-15 of 20 comments
< >
The Fettman13 Sep 14, 2012 @ 1:35pm 
I also have this problem.
AshenWings Sep 14, 2012 @ 8:15pm 
Same here, going by some of the other posts it's because of Intel graphics systems (in my case a chipset). No idea if there will be fixes for it.
Ki11s0n3 Sep 15, 2012 @ 1:54am 
Same here being on a laptop but those posts are before the HD update which was suppose to fix this.
gomxxxo Sep 15, 2012 @ 2:18am 
I got the same issue.
I suffered the ATI card problems of the old version and now I got this...
Keldorn Sep 15, 2012 @ 6:55am 
Happened to me as well.
lamer Sep 15, 2012 @ 10:10am 
I also have this problem it cuts off at the loading screen, I used to have the T model problem
Mudokon Sep 21, 2012 @ 8:46am 
Yep, me too.
Kill la Chill Sep 21, 2012 @ 9:44pm 
Same here wahts going on?
pupbenny Sep 23, 2012 @ 8:41am 
I also have this problem.
dean0null Sep 24, 2012 @ 1:25am 
I have this problem as well.
borntobealoser Sep 27, 2012 @ 8:26am 
Yeah, I'm getting this too. I'm just going to subscribe to all of the discussions on the same topic, and hope that at some point one of them will have an answer.
Toriel Oct 9, 2012 @ 5:20pm 
Same here.
Kinne Oct 15, 2012 @ 8:10pm 
They aren't too intelligent if they can't figure out something is wrong when a massive chunk of players have the same issue
Kombine Oct 19, 2012 @ 11:53am 
It was supposed to be when HD was released, it would be moving from OpenGL to DirectX, which would fix all the Intel Integrated Graphics black screen problems, however to save three weeks, they did some workarounds and fixes with OpenGL, to save the time it would take for HD to be released. They are still working on the fixes for Intels problems with OpenGL.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2957658
#11
DarkFall - S5 Dec 15, 2012 @ 9:16am 
I had the same black screen problem when i was running it at 1080p as soon as i switched to 720p i could see everything. Still needs a fix though. hope this helps.
Showing 1-15 of 20 comments
< >
Per page: 15 30 50