Oddworld: Stranger's Wrath HD > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Ñ 13 set 2012, ore 18:46
"Game Application has stopped working"
Hello there.

I was very excited to see the Stranger's Wrath HD update come to Steam, but I seem to have a problem. Every time I try to play the game, I get to the logo screen and a window pops up stating that "A problem has caused the game application to stop working". This is incredibly vague and incredibly frustrating, so I was wondering if anyone might be having a similar issue, or ideally knew how to overcome said issue.

I'd really appreciate any help I could get on this, I can't wait to finally play this game again.
Ultima modifica da Ñ; 13 set 2012, ore 18:46
Visualizzazione di 1-15 commenti su 131
< >
A BLUE MR. POPO 13 set 2012, ore 20:15 
This is happening to me too, so I'd like to know if anybody finds a fix.
The Fettman13 13 set 2012, ore 20:27 
I haven't gotten an error message, but I get to the main menu (I can tell from memory just because of the sound effects) and I'm stuck at a black screen.
The Cancer Man 13 set 2012, ore 21:09 
I've got this problem too. :L
Big K 13 set 2012, ore 22:11 
I have the same problem, but I'm able to get to the main menu. When I start a new game it goes through the intro video then crashes at the loading screen.
paing67 14 set 2012, ore 4:12 
Same here. But it's not new for me. I have the same problem with the old version !!
With Windows 7 x64 and a Radeon 6970. Anybody can help ?
Kord 14 set 2012, ore 4:50 
Same problem here. It's worked in the past, though I haven't tried the game in a while. Windows 7 x64, Radeon 6960, AMD Phenom II X4 965 processor. Not sure if any other info would be useful.
It'smeplayer 14 set 2012, ore 5:14 
Same here. Main menu -> Intro cinematic -> Error, stopped working.
Windows 7 x64, ATI Radeon Mobility HD 5850, Intel Core i5 430M (2,26 GHz)
Fostus 14 set 2012, ore 6:03 
Same here... Windows 7 x64 ATI Radeon HD 6950.
Either it's Win 7 x64 version that causes issue, or it's ATI...
Ultima modifica da Fostus; 14 set 2012, ore 6:03
Stewart Gilray  [sviluppatore] 14 set 2012, ore 7:29 
We are aware of an issue that MAY affect some people, we're looking to fix this tonight in a small hotfix later today, cheers for the patience :)
Ñ 14 set 2012, ore 10:49 
Wow, I never expected Stewart Gilray himself would comment on this, that's pretty awesome! I don't know if I'll get this opportunity again so I'd like to take it to say thank you to you and the others at JAW for reviving such a fantastic game series.

Anyway, thank you for responding so quickly to this issue, it's really nice to see that you guys actually see and read the community responses. :)
paing67 14 set 2012, ore 11:09 
Yeah, very quick response So we wait for the hotfix. I'm very impatient to play !
A BLUE MR. POPO 14 set 2012, ore 21:50 
So, did that hotfix that apparently happened today fix this? It still won't work for me.

Kudos to JAW for jumping on it so quickly regardless.
Skeletalcrows 14 set 2012, ore 22:48 
Very sad that I can't play this game, my computer is more than able to play it. If I try to launch from the exe file it just black screens even after disabling desktop effects. I get the launcher when I try to start from steam client, but as soon as the loading page starts, instantly I get an appcrash error and it closes.
paing67 15 set 2012, ore 3:22 
Still not working too.I lanch the game, a brief black screen and then "Game Application has stopped working"....
Leviathan 15 set 2012, ore 3:52 
I had a similar problem but I solved it updating my graphic card's driver
Visualizzazione di 1-15 commenti su 131
< >
Per pagina: 15 30 50