America's Army 3
how does the punkbuster work; because i keep getting kicked out of every server to join in and play with others
i have not idea wut im doin anymore. i keep getting kicked out, why? it says punkbuster aint working or somthing... some please help me and give a little help
< >
Showing 1-15 of 23 comments
-=Lion-of-Zion=- Aug 6, 2013 @ 10:10pm 
Mine is f-ed up right now too...if I fix it Ill come back and let you know how.
aw man, thanx bro. i gladly apppriciate it!!! please:)
-=Lion-of-Zion=- Aug 6, 2013 @ 10:26pm 
Mine is fixed all I did was RESTART MY COMPUTER....try that....let me know if its works I know other ways too.
-=Lion-of-Zion=- Aug 6, 2013 @ 10:34pm 
To test or re-install it go HERE>>>C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\america's army 3\Binaries\PBSetup.exe Click on it ...install and test it and you should be GOOD.
ur first comment.. did dat 3xs already.. nothin....
but ima try ur second comment.. thanx.. im on it
was i supose to add "aav3"?
it work man.... nowwut will help to make performe better... kuz its kinda slow.. like when a phone sounds static wen on a call
-=Lion-of-Zion=- Aug 7, 2013 @ 3:50am 
Try putting all the settings on LOW especially the VIDEO settings.
on low.. hmm aight man. i'll try dat right now n get bak to u.
-=Lion-of-Zion=- Aug 7, 2013 @ 7:05pm 
aight..
nah, doesnt work.. still the same.. i tried mixin it up.. still

all of them were low to begin with
-=Lion-of-Zion=- Aug 7, 2013 @ 8:01pm 
What kind of video card do you have? ATI? ....NVIDIA?
-=Lion-of-Zion=- Aug 7, 2013 @ 8:02pm 
You know how to edit the AA3Engine.ini file? Go HERE>>>>C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\america's army 3\AA3Game\Config\AA3Engine.ini
Open the file and look for these settings to change...(I put them to what they should be for added performance)

1. [Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=False

2 [SystemSettings]
StaticDecals=True
DynamicDecals=False
DynamicLights=False
DynamicShadows=False
LightEnvironmentShadows=False
CompositeDynamicLights=True
DirectionalLightmaps=True
MotionBlur=False
DepthOfField=False
AmbientOcclusion=False
Bloom=False
UseHighQualityBloom=False
Distortion=False
DropParticleDistortion=True
OnlyStreamInTextures=False
LensFlares=False
FogVolumes=True

3. Close this file SAVING CHANGES

4. In this same folder open the AAInput.ini file and make sure this setting

bEnableMouseSmoothing=False

Close the file SAVING CHANGES (if you made any)

Restart the game and let me know.

Last edited by -=Lion-of-Zion=-; Aug 7, 2013 @ 8:18pm
dam dats a lot but i will give it a try right now.
-=Lion-of-Zion=- Aug 7, 2013 @ 10:43pm 
lol...keepin ya on yer toes!
< >
Showing 1-15 of 23 comments
Per page: 15 30 50