Audiosurf

Audiosurf

Vis statistikk:
Audiosurf > Generelle diskusjoner > Emnedetaljer
Envy x Dub 1. nov, 2012 @ 11:34
White Screen
Lately, I've been having this issue. Whenever I click "Play" on the title screen, I get a blank white screen. I tried uninstalling and reinstalling it, running it directly from where my audiosurf.exe is located, and verifying the integrity of the game cache, but none of these solutions work. I've been having this issue for the past month, and it's very frustrating to me because I want to ride to my music. How can I resolve this? Any help will be greatly appreciated.
Sist redigert av Envy x Dub; 1. nov, 2012 @ 11:35
< >
Viser 1-10 av 10 kommentarer
Ferahtsu 1. nov, 2012 @ 23:44 
Are you putting it on full screen before clicking play?
Envy x Dub 2. nov, 2012 @ 9:07 
Yes. No matter whether it's on full screen or not, the same thing happens.
FUCK YEAH 17. nov, 2012 @ 18:47 
my AS has this same issue =/
FUCK YEAH 24. nov, 2012 @ 19:32 
someone can help me please?
Rogem 30. des, 2012 @ 13:05 
Nope, getting it on Win7 with normal installation. Reinstall, cache, etc. didn't work.

Edit: Okay, I found a fix. Here you go, step-by-step:
1) Right-click on Audiosurf in Steam. Select Properties.
2) Under Local Files, click Browse Local Files.
3) DON'T CLOSE the folder, go back to Steam and Delete Local Content as per normal.
4) After the uninstall is done, see the folder and DELETE the remaining files.
5) Reinstall Audiosurf. Your game should work now.

Edit 2: I'm an angel, I know.
Sist redigert av Rogem; 30. des, 2012 @ 13:16
Envy x Dub 17. jan, 2013 @ 16:42 
Thanks, Rogem. I'm gonna try it now.
Envy x Dub 17. jan, 2013 @ 17:41 
It worked!! Thanks again!! :D
Sist redigert av Envy x Dub; 17. jan, 2013 @ 17:41
twonky 18. nov, 2014 @ 15:14 
It works for me too. Thanks!
SuperPvPNoobYT 25. jun, 2016 @ 9:18 
YOU ARE A LIFE SAVER ROGEM
Quartofel 3. jul, 2016 @ 11:42 
Rogem, you're the best!
< >
Viser 1-10 av 10 kommentarer
Per side: 15 30 50

Audiosurf > Generelle diskusjoner > Emnedetaljer