Audiosurf

Audiosurf

Statisztikák megnézése:
Audiosurf > Általános témák > Téma részletei
White Screen
Lately, I've been having this issue. Whenever I click "Play" on the title screen, I get a blank white screen. I tried uninstalling and reinstalling it, running it directly from where my audiosurf.exe is located, and verifying the integrity of the game cache, but none of these solutions work. I've been having this issue for the past month, and it's very frustrating to me because I want to ride to my music. How can I resolve this? Any help will be greatly appreciated.
Legutóbb szerkesztette: Envy x Dub; 2012. nov. 1. @ de. 11:35
< >
18/8 megjegyzés mutatása
Are you putting it on full screen before clicking play?
Yes. No matter whether it's on full screen or not, the same thing happens.
my AS has this same issue =/
someone can help me please?
Nope, getting it on Win7 with normal installation. Reinstall, cache, etc. didn't work.

Edit: Okay, I found a fix. Here you go, step-by-step:
1) Right-click on Audiosurf in Steam. Select Properties.
2) Under Local Files, click Browse Local Files.
3) DON'T CLOSE the folder, go back to Steam and Delete Local Content as per normal.
4) After the uninstall is done, see the folder and DELETE the remaining files.
5) Reinstall Audiosurf. Your game should work now.

Edit 2: I'm an angel, I know.
Legutóbb szerkesztette: [Arctic] Rogem; 2012. dec. 30. @ du. 1:16
Thanks, Rogem. I'm gonna try it now.
It worked!! Thanks again!! :D
Legutóbb szerkesztette: Envy x Dub; 2013. jan. 17. @ du. 5:41
It works for me too. Thanks!
< >
18/8 megjegyzés mutatása
Laponként: 15 30 50

Audiosurf > Általános témák > Téma részletei
Küldés ideje: 2012. nov. 1. @ de. 11:34
Hozzászólások: 8