Audiosurf

Audiosurf

Voir les stats:
Audiosurf > Discussions générales > Détails du sujet
White Screen
Lately, I've been having this issue. Whenever I click "Play" on the title screen, I get a blank white screen. I tried uninstalling and reinstalling it, running it directly from where my audiosurf.exe is located, and verifying the integrity of the game cache, but none of these solutions work. I've been having this issue for the past month, and it's very frustrating to me because I want to ride to my music. How can I resolve this? Any help will be greatly appreciated.
Dernière modification de Envy x Dub; 1 nov 2012 à 11h35
< >
Affichage des commentaires 1 à 10 sur 10
Are you putting it on full screen before clicking play?
Yes. No matter whether it's on full screen or not, the same thing happens.
my AS has this same issue =/
someone can help me please?
Nope, getting it on Win7 with normal installation. Reinstall, cache, etc. didn't work.

Edit: Okay, I found a fix. Here you go, step-by-step:
1) Right-click on Audiosurf in Steam. Select Properties.
2) Under Local Files, click Browse Local Files.
3) DON'T CLOSE the folder, go back to Steam and Delete Local Content as per normal.
4) After the uninstall is done, see the folder and DELETE the remaining files.
5) Reinstall Audiosurf. Your game should work now.

Edit 2: I'm an angel, I know.
Dernière modification de Rogem; 30 déc 2012 à 13h16
Thanks, Rogem. I'm gonna try it now.
It worked!! Thanks again!! :D
Dernière modification de Envy x Dub; 17 jan 2013 à 17h41
It works for me too. Thanks!
YOU ARE A LIFE SAVER ROGEM
Rogem, you're the best!
< >
Affichage des commentaires 1 à 10 sur 10
Par page : 15 30 50

Audiosurf > Discussions générales > Détails du sujet