Audiosurf

Audiosurf

Näytä tilastot:
Audiosurf > Yleiset keskustelut > Aiheen tiedot
White Screen
Lately, I've been having this issue. Whenever I click "Play" on the title screen, I get a blank white screen. I tried uninstalling and reinstalling it, running it directly from where my audiosurf.exe is located, and verifying the integrity of the game cache, but none of these solutions work. I've been having this issue for the past month, and it's very frustrating to me because I want to ride to my music. How can I resolve this? Any help will be greatly appreciated.
Viimeisin muokkaaja on Envy x Dub; 1. marras, 2012 11.35
< >
Näytetään 1-10 / 10 kommentista
Ferahtsu 1. marras, 2012 23.44 
Are you putting it on full screen before clicking play?
Yes. No matter whether it's on full screen or not, the same thing happens.
FUCK YEAH 17. marras, 2012 18.47 
my AS has this same issue =/
FUCK YEAH 24. marras, 2012 19.32 
someone can help me please?
Rogem 30. joulu, 2012 13.05 
Nope, getting it on Win7 with normal installation. Reinstall, cache, etc. didn't work.

Edit: Okay, I found a fix. Here you go, step-by-step:
1) Right-click on Audiosurf in Steam. Select Properties.
2) Under Local Files, click Browse Local Files.
3) DON'T CLOSE the folder, go back to Steam and Delete Local Content as per normal.
4) After the uninstall is done, see the folder and DELETE the remaining files.
5) Reinstall Audiosurf. Your game should work now.

Edit 2: I'm an angel, I know.
Viimeisin muokkaaja on Rogem; 30. joulu, 2012 13.16
Thanks, Rogem. I'm gonna try it now.
It worked!! Thanks again!! :D
Viimeisin muokkaaja on Envy x Dub; 17. tammi, 2013 17.41
twonky 18. marras, 2014 15.14 
It works for me too. Thanks!
YOU ARE A LIFE SAVER ROGEM
Rogem, you're the best!
< >
Näytetään 1-10 / 10 kommentista
Sivua kohden: 15 30 50

Audiosurf > Yleiset keskustelut > Aiheen tiedot