Audiosurf

Audiosurf

Vis statistikker:
Audiosurf > Generelle diskussioner > Emneoplysninger
Envy x Dub 1. nov 2012 kl. 11:34am
White Screen
Lately, I've been having this issue. Whenever I click "Play" on the title screen, I get a blank white screen. I tried uninstalling and reinstalling it, running it directly from where my audiosurf.exe is located, and verifying the integrity of the game cache, but none of these solutions work. I've been having this issue for the past month, and it's very frustrating to me because I want to ride to my music. How can I resolve this? Any help will be greatly appreciated.
Sidst redigeret af Envy x Dub; 1. nov 2012 kl. 11:35am
< >
Viser 1-8 af 8 kommentarer
Ferahtsu 1. nov 2012 kl. 11:44pm 
Are you putting it on full screen before clicking play?
Envy x Dub 2. nov 2012 kl. 9:07am 
Yes. No matter whether it's on full screen or not, the same thing happens.
FUCK YEAH 17. nov 2012 kl. 6:47pm 
my AS has this same issue =/
FUCK YEAH 24. nov 2012 kl. 7:32pm 
someone can help me please?
Rogem 30. dec 2012 kl. 1:05pm 
Nope, getting it on Win7 with normal installation. Reinstall, cache, etc. didn't work.

Edit: Okay, I found a fix. Here you go, step-by-step:
1) Right-click on Audiosurf in Steam. Select Properties.
2) Under Local Files, click Browse Local Files.
3) DON'T CLOSE the folder, go back to Steam and Delete Local Content as per normal.
4) After the uninstall is done, see the folder and DELETE the remaining files.
5) Reinstall Audiosurf. Your game should work now.

Edit 2: I'm an angel, I know.
Sidst redigeret af Rogem; 30. dec 2012 kl. 1:16pm
Envy x Dub 17. jan 2013 kl. 4:42pm 
Thanks, Rogem. I'm gonna try it now.
Envy x Dub 17. jan 2013 kl. 5:41pm 
It worked!! Thanks again!! :D
Sidst redigeret af Envy x Dub; 17. jan 2013 kl. 5:41pm
twonky 18. nov 2014 kl. 3:14pm 
It works for me too. Thanks!
< >
Viser 1-8 af 8 kommentarer
Per side: 15 30 50

Audiosurf > Generelle diskussioner > Emneoplysninger