Audiosurf > Общи дискусии > Подробности за темата
Envy_Dub 1 ноември 2012 в 11:34сут.
White Screen
Lately, I've been having this issue. Whenever I click "Play" on the title screen, I get a blank white screen. I tried uninstalling and reinstalling it, running it directly from where my audiosurf.exe is located, and verifying the integrity of the game cache, but none of these solutions work. I've been having this issue for the past month, and it's very frustrating to me because I want to ride to my music. How can I resolve this? Any help will be greatly appreciated.
Последно редактиран от Envy_Dub; 1 ноември 2012 в 11:35сут.
Показване на 1-7 от 7 коментара
< >
Ferahtsu 1 ноември 2012 в 11:44след. 
Are you putting it on full screen before clicking play?
Envy_Dub 2 ноември 2012 в 9:07сут. 
Yes. No matter whether it's on full screen or not, the same thing happens.
FUCK YEAH 17 ноември 2012 в 6:47след. 
my AS has this same issue =/
FUCK YEAH 24 ноември 2012 в 7:32след. 
someone can help me please?
Rogem 30 декември 2012 в 1:05след. 
Nope, getting it on Win7 with normal installation. Reinstall, cache, etc. didn't work.

Edit: Okay, I found a fix. Here you go, step-by-step:
1) Right-click on Audiosurf in Steam. Select Properties.
2) Under Local Files, click Browse Local Files.
3) DON'T CLOSE the folder, go back to Steam and Delete Local Content as per normal.
4) After the uninstall is done, see the folder and DELETE the remaining files.
5) Reinstall Audiosurf. Your game should work now.

Edit 2: I'm an angel, I know.
Envy_Dub 17 януари 2013 в 4:42след. 
Thanks, Rogem. I'm gonna try it now.
Envy_Dub 17 януари 2013 в 5:41след. 
It worked!! Thanks again!! :D
Показване на 1-7 от 7 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 1 ноември 2012 в 11:34сут.
Публикации: 7