Overlord II > General Discussions > Topic Details
BDX777 #MGTOW Jan 22, 2014 @ 4:53pm
Terrible Framerate
This game has some poor optimization problems, is there any magical .ini tweaks or something?
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Gaijin Gojira Jan 30, 2014 @ 11:12pm 
Runs fine for me. Sure you aren't just overestimating your rig / cranking everything to max when you should just have a mix of med/high?
Baked Bean Bandit Feb 1, 2014 @ 11:49am 
i actually have some issues running this game on a 6 core 3.7ghz, i found if you set affinity to just 1 core then the game runs ok but it wont work on multi core for me without serious frame rate stutters and such, my pc is more than capable of running this game, would be nice if their was a work around other than having to set it to a single core every time
cl_skill 0 Feb 14, 2014 @ 12:46pm 
I have the same issue with my laptop.
I have a Lenovo Y580:
-Intel Core i7 3610QM 2.30GHz
-8 GB RAM
-Windows 7 Pro
-Geforce GTX 660M and Intel HD Graphics 4000

On maximum effects and full HD i get around 12 fps. With every effect on minimum and 1366x768 resolution i get around 25fps, so i guess something isn't right with this game.
I think i tried everything to make it work:
- i turned off all of the apps that aren't necessary
-checked the antivirus
-do the thing to simulate win xp
-set him on one core only
-updated drivers

If anybody has a sollution or an idea, please write it here :<
And just to be sure, sorry for my english ^.^
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50