Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto III

View Stats:
Brewtal Feb 16, 2014 @ 4:11pm
App already running?
GTA 3 seems broken to me. I just downloaded it and when I try to start, it says failed app already running. I have tried verifying game cache to deleting it and reinstalling but it doesnt work and I get the same message!
Windows 8, Nvidia gt 640 pretty much a newer end pc (ASUS M51AC)
Any help would be much appreciated.

Thanks
Last edited by Brewtal; Feb 16, 2014 @ 4:11pm
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Brewtal Feb 16, 2014 @ 4:33pm 
*UPDATE* I opened task manager and it says app running in background how do i change that, i cant find any help on google
PampersRocker Feb 16, 2014 @ 4:37pm 
just kill the process and restart steam, then gta iii
Brewtal Feb 16, 2014 @ 4:39pm 
Originally posted by Eihorrschemaa:
just kill the process and restart steam, then gta iii
REdownloading will let you know how it goes, thank you for the quick response it means alot! :)
PampersRocker Feb 16, 2014 @ 4:43pm 
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9764-IJVM-3291


as you see it is the way that error has to be solved, and in my case, win 8 too, it works if games are "saying" that
Brewtal Feb 16, 2014 @ 4:48pm 
Originally posted by Eihorrschemaa:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9764-IJVM-3291


as you see it is the way that error has to be solved, and in my case, win 8 too, it works if games are "saying" that
Ok so now it says this "cannt find 640x480 video mode :S. LOL now what? :(
Last edited by Brewtal; Feb 16, 2014 @ 4:49pm
PampersRocker Feb 16, 2014 @ 4:50pm 
Last edited by PampersRocker; Feb 16, 2014 @ 4:50pm
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Feb 16, 2014 @ 4:11pm
Posts: 6