Richiedun Mar 26, 2013 @ 11:13am
multiplayer red disconnect
since the update i keep getting red disconnect and then no message recieved with a timer befor being booted/ iv checked all network setting restarted modem its not a problem at my end... any1 else having same problem??
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Chameleon_Silk @ work Mar 30, 2013 @ 8:44pm 
It defiently sounds like a problem on your end, sounds like a lemon of a router, a port problem or some other issue to do with bandwidth being choked off.. desync is a desync and means a communication problem.
Richiedun Mar 31, 2013 @ 1:29am 
got it sorted as soon as the update went live ,had no problems with any other games
online .
Chameleon_Silk @ work Mar 31, 2013 @ 5:19am 
yea must have been random bug or something glad it was sorted.
Richiedun Mar 31, 2013 @ 7:11am 
i wasnt just me loads of people was having the same problem i think its was a problem with the first update cos straight after it was release they updated it again probably with bug fixes
donoghu Jun 24, 2013 @ 1:33pm 
Currently get disconnected from every server which I got an average ping of 30-60 max.

It's like if there's an error in some of the actions that make me DC whenever that action is taken. Sometimes, it was while I was loading my loadout on a virtual box. Some other time it happen when I got revived.

I also had a partial black screen error message that appeared while I clicked "drag" on a critically wounded ally. This is only happening in Arma 3. (Not in Arma 2 at all)
Richiedun Jun 26, 2013 @ 7:09am 
remember its an alpha so hopefully your problems will be addressed in the beta and the final version of the game
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50