Prototype > General Discussions > Topic Details
Alex Mercer Apr 9 @ 5:56pm
Extreme Audio Bugs. (None the same on other disscussions)
So, the audio in the main menu and cutscenes is.... muddy. There voices are altered and robotic almost. Muddy is the best word. SO EVERYONE KNOWS, I HAVE A LAPTOP. So I cant just go accessing my Sound Card. Any sugestions? ( I have Beats Audio tho.)
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Flyingmoley May 5 @ 11:25am 
i got a similer problem with my cutscences i have a constant background sound that is is tingily i would say its hard to descripe to be honest the voices are robatic but i cant really tell over the background sound and its in slowmotion the rest of the game seems fine i have a laptop as well
luksm23 May 5 @ 7:01pm 
Yes, I have this problem as well. It makes the game nearly unplayable. No bugs as far as gameplay but who wants to play a game on MUTE for christ's sakes. Any help on how to solve this problem would be GREATLY appreciated
Alex Mercer May 11 @ 11:49am 
Yeah honastly. This sucks.
jair_glz May 12 @ 5:04pm 
RESOLVED,

in the taskbar right click on the volume icon and give it to "playback device" now selects up Device reproduction q using (realtek or creative) ayi selecionas it and give it to properties, go to the properties tab "avanasadas options" deve ayi aparecerte mention the option q q recalls 48000 24bits if you put it in 24bits 96000 titnes heard wrong game q put in 48000 ok
Tum Tum May 14 @ 2:42am 
Thx Jair!
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Per page: 15 30 50